Position: Bearing Directory » directory » Europe » Denmark 订阅RssFeed

“Denmark”bearing company directory

 • Teknatex aps

  TR er klart Kinas førende fabrik for stü- og flangelejer (\"units\"), som eksporteres til sü krÌvende markeder som USA, Japan og Europa. Fabrikken er ISO 9002 certificeret og fremstiller udelukkende units og lejer med sfÌrisk yderring. Man har eget støberi og kan derfor ogsü levere lejer med huse af GGG-jern, lige som man ved passende styktal kan levere lejer i specialmül og specialudførelse. Programmet er sÌrdeles stort, og vi lagerfører et meget bredt sortiment.

  www.teknatex.dk - 2016-01-14 - Favorite
  PR:
  Browse:4134
 • Rodgaards Import A/S

  Et mangeürigt samarbejde med jern- og maskin-industrien har gjort Rødgaards Import as til en af de førende leverandører indenfor jern og metal-industrien. Med over 40.000 varenumre pü lager er Rødgaards Import as i stand til at afhjÌlpe ethvert problem. 24 timers døgnservice sørger for at der ikke pü noget tidspunkt ringes forgÌves. Rødgaards Import as rüder over et sÌrdeles veluddannet personale og med et bredt branchekendskab kombineret med en stor produktviden, sørges der for kunderne hele tiden prÌsenteres for den bedste løsning. I en branche hvor der lÌgges stadig større vÌgt pü

  www.roedgaards.dk - 2016-01-14 - Favorite
  PR:
  Browse:2252
 • PTI Europa A/S

  PTI Europa A/S is a global supplier of Ball- and Rollerbearings, Housings and Transmission Parts. It was founded in 1991 by continuing and expanding the former German manufacturer HFH. In addition special items are also provided in accordance with customers requirements for various applications.

  pti.eu - 2016-01-14 - Favorite
  PR:
  Browse:2358
 • Pretek ApS

  PRETEK ApS beskÌftiger sig med salg af lejer og linearsystemer til den danske industri samt at yde den nødvendige tekniske support, som i dag forventes af vor kunder. Vor fokus og styrker gør os i stand til at agere hurtigt, effektivt og seriøst i forhold til vores kunders behov. Vi tilbyder et bredt produktsortiment af kendte og velrenommerede brands til konkurrencedygtige priser samt høj leveringssikkerhed fra centrallager i Birkerød.

  www.pretek.dk - 2016-01-14 - Favorite
  PR:
  Browse:2345
 • M. Wilhelmsen A/S

  M. Wilhelmsen A/S - Kuglelejer & vÌrktøj

  mw.dk - 2015-12-25 - Favorite
  PR:
  Browse:1951
 • CeramicSpeed Bearings

  CeramicSpeed bearings maximise performance and longevity for road cycling, triathletes, MTB, cyclo-cross and enduro. CeramicSpeed also supplies a full range of hybrid bearings for industrial applications.

  www.ceramicspeed.com - 2015-12-25 - Favorite
  PR:
  Browse:1977
 • Acton A/S

  Tilbyder produkter og opgaveløsninger indenfor omrüderne lejer, transmissioner, transportører og konstruktionsplast.

  www.acton.dk - 2015-12-25 - Favorite
  PR:
  Browse:1829
 • Dansk Kugleleje Center A/S

  A/S Dansk Kugleleje Center er en dynamisk virksomhed, med en generations erfaring med kugle- og rullelejer. Vi er en uafhÌngig leverandør, med alle gÌngse lejetyper pü lager. Mere specielle lejetyper leverer vi ogsü, dog med en kortere leveringstid: DKC har løbende kontakt med de fleste betydende lejeproducenter i büde den østlige og vestlige verden. Derfor kan du fü lejer af enhver slags, prÌcis i den ønskede kvalitet, og altid til en fornuftig pris.

  www.danskkuglelejecenter.dk - 2015-12-25 - Favorite
  PR:
  Browse:1924
共 8 条1
55